Фото: Андрій Нєбитов

Мешканці будинку в Українці на Київщині розповіли про перші секунди після вибуху (відео)

Вночі 28 квітня окупанти здійснили масований ракетний удар по Україні. Уламки зі збитих ракет влучили по багатоповерхівці у місті Українка, що на Київщині. 

У коментарі ТРК "Київ" мешканці будинку розповіли, що почули вибухи близько п'ятої ранку.

Місцева жителька Наталія розповіла, що такого вибуху, як сьогодні, раніше не було. 

"Все посипалося, був просто страшний вибух. Дуже було страшно. У нас газифікований дім, тому ми відразу вибігли на вулицю, бо боялися, що може вибухнути", — розповіла жінка.

Мешканець Антон згадує, що будинок почав труситися через 10-15 секунд після збиття ракети:

"Ми вискочили, тут побачили пожежу на першому, п'ятому та шостому поверхах. Чоловік із шостого поверху кричав нам, що всі живі. Ліжко перевернуло, проте вони залишилися живими".

За словами чоловіка, 14-річна дівчина з його під'їзду отримала поранення, тому її госпіталізувати до Охмадиту. Міський голова поінформував, що у постраждалої дівчинки важка травма гомілкостопу.

Нагадаємо, очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомляв, що внаслідок падіння уламків російської ракети на житловий будинок на Київщині поранення отримали двоє осіб.

За даними Київської міської військової адміністрації, в районі повітряного простору столиці 28 квітня було знищено 11 крилатих ракет. Окрім того, Сили протиповітряної оборони збили ще два БпЛА. Тип дронів встановлюється.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що вночі було знищено 21 із 23 крилатих ракет Х-101/Х-555.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 28.04.2023 17:20