Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

Мешканець Київщини роками ґвалтував доньку та продавав її оголені фото: як суд покарав збоченця

Мешканця Київщини визнано винним у розбещенні неповнолітніх, статевих зносинах з особою що не досягла 16-річного віку. Також зловмисник зберігав та розповсюджував зображення порнографічного характеру.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Чоловік упродовж декількох років розбещував свою доньку. Оскільки вони проживали окремо, він запрошував її до місця свого проживання.

"Там він неодноразово ґвалтував 13-річну дівчинку. Також він примушував її робити фото і відео порнографічного характеру та надсилати їх йому на телефон. Надалі вказані файли він продавав користувачам в мережі інтернет", — йдеться у повідомленні.

Як зазначають правоохоронці, під час судового розгляду чоловік заперечував свою вину. Вироком суду йому призначено покарання — 12 років позбавлення волі, а також заборонено обіймати посади, пов’язані з IT-технологіями, або займатися діяльністю, яка пов’язана з поширенням інформації будь-якого характеру на веб-ресурсах строком на три роки. Відомості про нього внесені до Реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Хмельницькій області 21-річний хлопець вбив і згвалтував 16-річну дівчину. Неподалік залізничного вокзалу у Хмельницькому він витягнув з одягу шнурівку, накинув їй на шию і задушив. Юнак побачив незнайому дівчину і захотів з нею ближче познайомитись. Коли дівчина відмовила, задушив її і зґвалтував. Також зловмисник викрав у потерпілої мобільний телефон та банківську картку. Згодом перехожі знайшли напівроздягнене тіло загиблої дівчини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.09.2023 16:28