Фото ілюстративне, джерело: росЗМІ

Мігранти, яких Росія звезла в Маріуполь, створюють власні банди, — Центр нацспротиву

В тимчасово окупованому Маріуполі іноземці, яких Росія звезла на так звану відбудову, створюють злочинні угрупування. Окупанти привезли до Маріуполя понад 25 тисяч будівельників з РФ та країн Центральної Азії

Про це повідомляють у Центрі національного спротиву.

Наразі відомо про щонайменше два етнічних злочинних угруповання з етнічних узбеків, які є вихідцями з Таджикистану. Звезенням мігрантів ворог розв'язує проблему з нестачею робочої сили, адже місцеві мешканці не хочуть працювати на окупантів, та одночасно змінює демографічний склад міста.

"Мігранти вже створили щонайменше дві етнічні банди, що займаються торгівлею зброєю та наркотиками, контрабандою, збором металобрухту та нелегальними перевезеннями й будівництвом", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, окупанти розпочали підготовку до оборони Маріуполя. Партизани з руху "Атеш" фіксують перекидання так званих "зубів дракона" містом. Зазначається, що їх везуть на будівництво нових оборонних ліній на північний захід від міста.

Також російські окупанти перевели в Маріуполь і район черговий резерв живої сили. Зафіксовано прибуття новосформованих та новонабраних російських підрозділів. На шевронах у них дві гармати.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.10.2023 22:39