Фото з соцмереж

Міністр Федоров прокоментував конфлікт з Маском через публікацію переписки

Очільник Міністерства цифрової трансформації Михайло Федоров прокоментував чутки про публікацію приватного листування з мільярдером Ілоном Маском. Урядовець дозволив опублікувати переписку у біографічній книзі американського бізнесмена.

Про це міністр написав в соцмережі X (Twitter). Видання Financial Times писало, що Маск надав своєму біографу листування, не запитуючи дозволу Михайла Федорова. Глава Мінцифри вирішив спростувати чутки дописом у соцмережах.

"Я офіційно даю дозвіл на публікацію своєї історії текстових повідомлень Ілону Маску у новій книзі про нього. Чесно кажучи, я з нетерпінням чекаю на книгу", — написав Михайло Федоров.

Михайло Федоров звернувся до Ілона Маска

Скріншот з соцмереж

Скандали Ілона Маска

Раніше Ілон Маск доволі часто втрапляв у скандали з висловленнями про Україну. Зокрема, бізнесмен пропонував віддати Крим Росії, щоб закінчити війну. На думку мільярдера, Україна в цьому випадку мала б забезпечувати Крим водою. Також він вважає, що звільнення окупованого півострова — "безжалісна ескалація". Також нещодавно Ілон Маск знову осоромився заявою щодо України. Він назвав Революцію Гідності 2013-2014 року "переворотом".

Нагадаємо, американський мільярдер, власник SpaceX Ілон Маск у 2022 році розпорядився відключити мережу супутникового зв'язку Starlink поблизу узбережжя тимчасово окупованого Криму. Це він зробив для того, щоб зірвати українську атаку на Чорноморський флот Російської Федерації. Загалом Маск кілька разів обмежував доступ до Starlink під час війни. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 08.09.2023 23:48