Міноборони ОАЕ зацікавилося безпілотниками «Антонова»

05 ЛИПНЯ 2019 11:58

Україна і Об’єднанні Арабські Емірати домовилися про низку спільних проектів в авіаційній сфері, а також щодо виробництва і постачання техніки для сухопутних військ ОАЕ.

Про це у рамках 53-го Paris Air Show 2019 Le Bourget повідомив генеральний директор Концерну Павло Букін, коментуючи зустріч із заступником міністра оборони ОАЕ  Генерал-майором Абдулой Аль Хашми.

За його словами, сторони обговорили максимально широкий спектр співпраці, зокрема щодо логістичного забезпечення потреб Сухопутних військ ОАЕ.

Він повідомив, що одним із перспективних проектів, які обговорюються, є налагодження спільного виробництва безпілотних літальних апаратів на основі розробок ДП «Антонов».

«Якість літаків марки «Антонов» загальновизнана. Вони мають стабільний попит на ринку. Це підтверджено низкою переговорів у рамках «Paris Air Show 2019». Наразі найбільш перспективний ринок для нас – країни Близького Сходу та Південно-Східної Азії. Українські літаки, які здатні працювати в екстремальних кліматичних умовах, повністю відповідають потребам військових та рятувальників. Тому очікуємо, що найближчим часом продукція «Антонова» займе вагому частину ринку у цих регіонах», – підкреслив Павло Букін.

Технології, 05.07.2019 11:58