Фото: Telegram-канал Ганни Маляр

Міноборони заохочуватиме військовозобов’язаних до оновлення даних у ТЦК: у який спосіб

Міністерство оборони України розпочинає кампанію із заохочення військовозобов’язаних до оновлення даних в Територіальних центрах комплектування. Відомство намагається зрозуміти, чому люди ігнорують ці заклики.

Інформаційну кампанію під назвою "Оновлюй дані в ТЦК" презентувала у Military Media Center заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр. За її словами, це питання досліджували, аби зрозуміти, чому люди, які зобов’язані прийти та оновити свої дані в територіальних центрах комплектування, цього не роблять.

"Ми з’ясували, що ключова проблема — це страх. Тому ми розробили кампанію, у якій ми будемо безпрецедентно щирими й в якій наші військові, відомі комбриги чесно зізнаються, що вони теж бояться, але вони долають свій страх", — сказала Ганна Маляр.

За словами заступниці міністра, на війні страшно кожному, але це не привід, аби соромитись цього. Маляр також повідомила, що "Оновлюй дані в ТЦК" складається з чотирьох відеороликів. 

"Їх суть у тому, що ми порівнюємо дитячі страхи із страхами, які є зараз у кожного з нас, бо ми раніше не стикались із війною такої інтенсивності, такого масштабу", — додала Маляр.

Нагадаємо, у четвер, 17 серпня, президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони України від 11 серпня 2023 року "Про результати перевірки територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Збройних сил України". Цим рішенням глава держави пропонує замінити обласних військкомів офіцерами, які беруть участь у бойових діях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.08.2023 17:47