Фото: соцмережі

Міноборони запустило онлайн-платформу "Військовий асистент": для чого вона потрібна

Міністерство оборони запустило онлайн-платформу "Військовий асистента". Вона створена спеціально для військовослужбовців та спростить процес подачі документів.

Про це повідомила прес-служба відомства.

Проект реалізований у співпраці з Генеральним штабом Збройних сил України. Головне завдання онлайн-платформи — спрощення та оптимізація процесу подання офіційних документів військовослужбовцями.

"Наша мета — зробити процес подання документів максимально простим та ефективним", — заявив заступник міністра оборони України Станіслав Гайдер.

На онлайн-платформі "Військовий асистент" можна знайти:

  • понад 80 стандартизованих шаблонів документів для різноманітних ситуацій — від отримання відпустки до звільнення зі служби;
  • шаблони документів у форматах .doc, .docx, та .pdf.

"Шаблони розроблено з метою мінімізації помилок та зниження затримок з затвердженням документів, а також задля забезпечення ефективного захисту прав військових", — зазначили у відомстві.

У Міноборони підкреслили, що ресурс працює на всіх типах пристроїв — від ноутбуків до смартфонів і планшетів.

"Онлайн-платформа буде постійно оновлюватися, щоб відповідати усім потребам. "Військовий асистент" — проект, покликаний стати надійним помічником у світі військової бюрократії!" — додали в прес-службі.

Інфографіка про систему Військовий асистент

Зображення: Міноборони

Нагадаємо, в Україні вдосконалюють систему захисту прав мобілізованих громадян. Для цього 3 квітня було створено Центральне управління захисту прав військовослужбовців. 

Також відомо, що наприкінці березня в Україні у Міністерстві оборони створили новий структурний підрозділ — Департамент планування тилового забезпечення. Його головне призначення — формування довгострокових планів закупівель для війська. Зокрема, йдеться про продовольство, речове майно, пально-мастильні матеріали, а також технічні засоби тилу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.04.2024 20:45