Фото ілюстративне. Джерело: Донецька ОВА

Місто на Донеччині без світла вже три тижні: влада розповіла, що створює найбільше проблем

Із 18 вересня без світла залишається місто Родинське Донецької області, яке розташоване неподалік від Покровська. Там також не працює водопостачання та мобільний зв'язок.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

"Розпочинаючи з 18 вересня, через ворожий обстріл Родинське залишається без електропостачання. Через це неможливо забезпечити сталу роботу систем водопостачання та мобільного зв'язку для мешканців міста", — зазначив він.

За його словами, відновлення електропостачання залежить від ремонту електромереж, які належать державному підприємству "Регіональні електричні мережі".

Обласна адміністрація звернулася до оператора системи розподілу із закликом якнайшвидше виконати ремонт і відновити електропостачання в місті. До розв'язання питання підключені Міністерство енергетики України, Держенергонагляд і НКРЕКП.

"Тримаю це питання на особистому контролі. Про розвиток ситуації буду інформувати в соціальних мережах", — пообіцяв Вадим Філашкін.

Нагадаємо, раніше начальник Донецької обласної військової адміністрації розповідав, що 3 жовтня російські окупанти завдали масованого удару по об'єктах підприємства "Води Донбасу". У зв’язку з цим північна частина Донецької області на декілька днів мала проблеми з водопостачанням.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 09.10.2024 21:35