Мітинги під ВРУ: поліція тримає все під контролем

18 ГРУДНЯ 2019 13:30

Правоохоронці продовжують забезпечувати публічну безпеку та порядок під час масових заходів у столиці. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сайт Національної поліції міста Києва

Зазначається, що під посиленою безпекою поліцейських та нацгвардійців перебуває центральна частина Києва, зокрема урядовий квартал.

«Другий день поспіль працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу несуть службу у посиленому режимі під час проведення раніше анонсованих заходів за масової участі громадян, аби не допустити порушень громадського порядку та забезпечити мирне проведення акцій», – йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, що у центрі Києва 17 грудня почалися масові мітинги під Верховною Радою України, які переросли в бійки й сутички.  На них вийшли власники машин на єврономерах, противники відкриття ринку землі і противники нового Трудового кодексу.

Також в акціях взяли участь аграрії, представники профспілок, патріотичних політичних сил, волонтери, ветерани і прості громадяни.

Події, 18.12.2019 13:30