Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

Мочився на стіну та чинив опір поліції: у Парижі затримали французького тренера

У Парижі поліція затримала тренера федерації Франції з веслування на байдарках та каное Гійома Бержа. Чоловік мочився на стіну будівлі та чинив спротив поліції при затриманні.

Як повідомляє Tribuna.com, посилаючись на Le Parisien, у вівторок, 30 липня, близько 2:50 ночі поліцейські помітили, як Берж мочився на стіну посеред вулиці.

Побачивши поліцейських, тренер почав втікати, коли правоохоронці наздогнали його, тренер почав завдавати ударів та встиг вдарити трьох полісменів, які своєю чергою теж били Бержа та застосували проти нього електрошоковий пістолет. Зрештою француза арештували за опір та навмисне насилля проти поліції.

Зазначимо, що Берж працював у жіночій збірній Франції з веслування на байдарках, проте у зв'язку з відсутністю результатів з тренером не було продовжено контракт. Чоловік залишив цю посаду торік у вересні. Потім йому було запропоновано посаду у федерації Франції з веслування на байдарках, Берж погодився. 

Нагадаємо, нещодавно міністр внутрішніх справ Франції Жеральд Дарманен заявив, що французька влада заборонила деяким російським журналістам висвітлювати Олімпійські ігри в Парижі. Це зробили "з обережності", а також побоюючись потенційних "шпигунів".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 31.07.2024 14:01