Фото: ілюстративне. Джерело: Telegram-канал ВМС України

Морські піхотинці врятували чоловіка, якого хвилями віднесло у відкрите море

Морські піхотинці врятували чоловіка, якого хвилями віднесло у відкрите море. Сталося це під час виконання військовими завдань в акваторії Чорного моря.

Про це повідомляє прес-служба командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Зазначається, що в ході виконання завдань в акваторії Чорного моря екіпажу одного з катерів ВМС ЗС України надійшло повідомлення стосовно пошуку цивільної особи, яку хвилями віднесло у відкрите море. 

"В результаті пошуку військові моряки виявили горе-плавця та відпрацювали заходи з порятунку людини, що опинилась за бортом. Цивільну особу було успішно врятовано та доставлено на суходіл", — йдеться в повідомленні.

Врятували чоловіка

Фото: ВМС ЗСУ

У ВМС наголосили, що найчастішою причиною нещасних випадків на воді є недотримання людьми правил безпечної поведінки. Йдеться про купання в непристосованих для цього місцях та кування в нетверезому стані.

Нагадаємо, 13 червня речник Військово-морських сил Збройних сил України Дмитро Плетенчук повідомив, що останнім часом окупанти почали позмінно виводити у Чорне море по одному підводному човнові, який є носієм ракет "Калібр". Загалом в Азовському та Чорному морі у розпорядженні Москви є чотири підводні човни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.06.2024 11:54