Фото: armyinform.com.ua

Росіяни вивели у Чорне, Азовське та Середземне моря ракетоносії: скільки "Калібрів" націлено на Україну

Війська країни-агресорки у четвер, 13 червня, вивели на бойове чергування у Чорне, Азовське та Середземне моря носії ракет. На Україну націлено до 30 ворожих "Калібрів".

Про це повідомили Військово-Морські сили Збройних сил України.

Так, в Чорному морі перебуває один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" із загальним залпом до чотирьох ракет.

На бойовому чергуванні в Азовському морі перебувають вісім військових кораблів ворога, з яких три є носіями крилатих ракет "Калібр". Загальний залп — до 24 ракет.

Крім того, у Середземному морі є три російські кораблі, два з яких — носії "Калібрів" і можуть бути споряджені до 12 ракет.

Нічний обстріл України 12 червня

За даними Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 12 червня 2024 року окупанти завдали ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши ракети повітряного та наземного базування, а також ударні БпЛА. Загалом окупанти випустили по Україні 30 засобів повітряного нападу.

Водночас на Київщині через рашистський обстріл постраждала одна людина та спалахнула масштабна пожежа на промисловому об'єкті. Також під ворожою атакою опинилася і столиця України. Там ППО стовідсотково відпрацювала по цілях.

Нагадаємо, 12 червня російські окупанти обстріляли житловий сектор у Кривому Розі. Загинули шестеро людей, ще понад 20 — отримали поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.06.2024 09:58