Фото: ДСНС України

Обстріл Кривого Рогу: кількість жертв та постраждалих збільшилася

У середу, 12 червня, російські окупанти обстріляли житловий сектор у Кривому Розі. Кількість жертв із шести людей зросла до восьми. Також відомо про щонайменше 21 поранену особу.

Про це повідомив прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Кількість загиблих зросла до восьми осіб. Постраждала щонайменше 21 людина", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що серед травмованих — двоє дітей. Ще чотири осіб вважаються зниклими безвісти.

"Пошукова операція триває. Працівники ДСНС, Національної поліції, комунальні служби, волонтери роблять все можливе, щоб врятувати якомога більше людей. На місці події працюють кінологи з пошуковими собаками та психологи. Поліцейські документують черговий воєнний злочин РФ", — зазначили в прес-центрі.

рятувальні роботи у кривому розі 12 червня

Фото: ДСНС Дніпропетровщини

Варто зазначити, що раніше президент України Володимир Зеленський відреагував на атаку рашистів по Кривому Рогу. Зокрема, він наголосив, що сучасні системи протиповітряної оборони здатні забезпечити максимальний захист людей, наших міст та позицій, тому Україна та партнери повинні посилювати ППО.

Нагадаємо, за даними Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 12 червня 2024 року окупанти завдали ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши ракети повітряного та наземного базування, а також ударні БпЛА. Загалом окупанти випустили по Україні 30 засобів повітряного нападу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.06.2024 19:43