Фото: ДСНС України

Рашисти вдарили по житловому сектору Кривого Рогу: багато поранених та загиблих (відео)

У середу, 12 червня, російські окупанти обстріляли житловий сектор у Кривому Розі. Внаслідок ворожої атаки відомо щонайменше про шістьох загиблих та понад 10 поранених.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

"Ракетний удар росіян по Кривому Рогу. На цей момент 11 поранених людей і шість загиблих. Мої співчуття родинам і близьким загиблих. На місці працюють усі необхідні служби", — написав гарант у Telegram.

Президент наголосив, що сучасні системи протиповітряної оборони здатні забезпечити максимальний захист людей, наших міст та позицій.

"І ми максимально потребуємо їх. Щодня й щогодини російський терор доводить, що Україна разом з партнерами має посилювати ППО", — підкреслив Зеленський.

Своєю чергою голова Ради оборони міста Олександр Вілкул заявив, що уже розгорнуто штаб допомоги людям на проспекті Героїв Підпільників 36А (сховище СШ №17).

"ОСБ, тарпаулін, плівка, цвяхи та інші будматеріали. Заяви на допомогу з міського бюджету. Працюють психологи. Також буде надано допомогу з тимчасового розселення тим, кому це необхідно. Все на місці, працюємо", — написав він у Telegram.

Нагадаємо, за даними Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 12 червня 2024 року окупанти завдали ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши ракети повітряного та наземного базування, а також ударні БпЛА. Загалом окупанти випустили по Україні 30 засобів повітряного нападу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.06.2024 18:10