Мотиви «стрільця Лас-Вегаса» – повна і незрозуміла таємниця?

07 ЖОВТНЯ 2017 11:16

Що підштовхнуло 64-річного багатого пенсіонера, що раніше не привертав увагу поліції, взятися за зброю і влаштувати стрілянину по людях, що прийшли на фестиваль кантрі-музики, а потім накласти на себе руки?   

Через шість днів після розстрілу в Лас-Вегасі, що забрав життя 58 чоловік, правоохоронні органи визнають: мотиви Стівена Педдока досі не зрозумілі.  

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Euro News.  

Відомо лише, що злочинець орудував самостійно, і його дії були ретельно і заздалегідь сплановані.   

Заступник шерифа відділення поліції Лас-Вегаса, Кевін Макмахілл виступив з наступною заявою:  

«Можу сказати вам наступне: ми повністю упевнені, що в кімнаті готелю не було ніякого іншого стрільця. Поки я не можу підтвердити або спростувати інформацію про те, чи знав хто-небудь ще про плани злочинця або ні. Ми продовжуємо це з'ясовувати. Ми вивчаємо усі деталі його біографії і життя - починаючи від народження і до моменту смерті».   

Аналіз утримуваного комп'ютера, телефону, сторінок Педдока в соціальних мережах, а також відомостей, зібраних з його оточення, не виявили зв'язку стрільця з терористами.   

Влада розпорядилася розвісити банери з номером гарячої лінії ФБР і проханням повідомляти будь-яку інформацію, яка може пролити світло на мотиви наймасовішого вбивства в сучасній історії Сполучених Штатів.

 

Світ, 07.10.2017 11:16