Фото: поліція Львівщини

Моторошна аварія у Львові: іноземець, який збив жінку, загинув в ДТП через кілька годин (фото)

У Львові сталася смертельна аварія, в якій загинув 50-річний іноземець. Він спершу наїхав на жінку-пішохода, а через кілька годин сам загинув на місці цієї ДТП. 

Про це повідомила прес-служба поліції Львівської області.

Зазначається, що ввечері 17 жовтня, приблизно о 21:00, на вулиці Шевченка іноземець за кермом автомобіля "Нісан" здійснив наїзд на 58-річну львів'янку, яка переходила дорогу поза пішохідним переходом. З травмами жінку госпіталізували в реанімацію. Слідчі з відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини порушили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Декілька годин потому, близько 23:45, після того, як було оформлено перший аварійний випадок на цій же ділянці дороги, сталася інша аварія.

"Водій автомобіля "Хонда Акорд", 22-річний місцевий мешканець Львова, який не спостерігав за дорожньою ситуацію та не зменшив швидкість руху, зіткнувся із дорожніми конусами та дорожнім знаком "Оформлення ДТП". Цей знак був встановлений поліцейськими для забезпечення безпеки на дорозі. Потім він здійснив наїзд на водія, який брав участь у попередній аварії та на водія евакуатора, який прибув на місце попередньої аварії, щоб вивезти пошкоджений автомобіль "Нісан", — йдеться в повідомленні.

Після цього автомобіль "Хонда" також зіткнувся зі службовим автомобілем поліції, який стояв з увімкненими проблисковими маячками.

"В результаті зіткнення водія евакуатора отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований, а водій "Нісана", іноземець, помер на місці події від отриманих травм. Правоохоронні органи затримали водія автомобіля "Хонда" і очікується, що незабаром суд визначить запобіжний захід для нього", — повідомляють у поліції.

У зв'язку з другою ДТП було ініційовано кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

"Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до восьми років, а також позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого обмеження", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 18 жовтня на Закарпатті трапилась смертельна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинули дві людини та травмовано п'ятеро, у тому числі чотири дитини. За даними рятувальників, аварія сталася у селі Нижня Апша Тячівського району. Там зіткнулися два авто.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.10.2023 17:59