Фото: соцмережі

Моторошна ДТП у Києві: під колесами автобуса загинув чоловік (фото)

У вівторок, 28 травня, у Києві трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода (ДТП). У Дніпровському районі столиці маршрутка наїхала на чоловіка. Від отриманих травм він загинув на місці трагедії.

Про це повідомив прес-центр Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у місті Києві.

Вказується, що інцидент трапився на вулиці Анатолія Солов'яненка о 06:55. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, за участю маршрутного транспорту, чоловіка було затиснуто під автобусом.

Рятувальники деблокували тіло загиблого за допомогою пневматичних подушок. Причину та обставини трагічної ДТП будуть встановлювати правоохоронці.

ДТП 28 травня у Києві

ДТП 28 травня у Києві

ДТП 28 травня у Києві. Джерело: ДСНС Кива

Київ серед лідерів за кількістю ДТП з постраждалими

За даними "Опендатабот" за 2024 рік в Україні зафіксовано близько 6500 ДТП з постраждалими. Це на шість відсотків більше, ніж за аналогічний період торік. Трійку антилідерів за кількістю ДТП з постраждалими другий рік поспіль очолює Дніпропетровська область, де сталося 637 таких випадків — 10% від загальної кількості по країні. Кількість аварій тут зросла на 14,5% порівняно з аналогічним періодом торік.

На другому місці за кількістю ДТП з постраждалими йде Львівщина, а Київ замикає трійку антилідерів — 534 випадки, що становить 8% від загальної кількості аварій в країні.

Нагадаємо, у Києві 26 травня сталась ДТП за участю службового автомобіля патрульної поліції. Постраждали правоохоронці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.05.2024 16:05