Фото: Mustafa Nayyem

Мустафа Наєм очолив Агентство відновлення та інфраструктурних проектів України

Мустафа Найєм став головою Агентства відновлення та розвитку інфраструктури України. До цього Наєм був заступником міністра розвитку громад, територій та інфраструктури. 

Про це повідомив очільник Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктур Олександр Кубраков.

У зв'язку з новим призначенням Найєма звільнили з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

За словами міністра Олександра Кубракова, в задачі Наєма входитиме запуск роботи з першими об’єктами відновлення, відпрацювання механізму взаємодії із закордонними донорами та координація запитів від регіонів щодо пріоритетних проєктів для відновлення.

"Впродовж найближчих двох місяців в системі Агентства має запрацювати Антикорупційний офіс в центрі та регіонах. Разом з тим, ми відкриті до співпраці з представниками громадськості в питаннях протидії корупції та впровадження сучасних стандартів і процедур в процесі управління проектами", — заявив він.

Мустафа Найєм був заступником міністра інфраструктури з серпня 2021 року. У період з листопада 2019 року до квітня 2021 року він працював заступником гендиректора концерну Укроборонпром, поки його посаду не скоротили. У 2014-2019 роках був депутатом Верховної Ради від Блоку Петра Порошенка, а перед тим багато років працював журналістом.

Нагадаємо, 24 січня Кабінет міністрів провів низку кадрових змін. Зокрема, своїх посад лишися п'ять голів обласних військових адміністрацій. Також 24 січня з посади заступника Генерального прокурора України звільнено Олексія Симоненка. Його звільнено за власним бажанням.

Цього ж дня заступник міністра оборони України В’ячеслав Шаповалов подав у відставку. Його прохання підтримав очільник відомства Олексій Резніков.

До того ж Володимир Зеленський звільнив очільників Київської, Херсонської, Сумської, Запорізької і Дніпропетровської обласних військових (державних) адміністрацій.

Читайте нас у Facebook й Telegram

Політика, 27.01.2023 17:19