Фото: Стерненко

На Бєлгородщині через падіння дрона горів енергетичний об'єкт

На енергетичний об’єкт у Бєлгородському районі невідомий безпілотник скинув вибуховий пристрій. Це сталося уночі 5 червня.

Про це повідомили у російських Telegram-каналах.

За даними місцевих медіа, пожежа сталася на підстанції поблизу пункту Болховець. 

"Наразі на місці події пожежа, працюють оперативні служби. Відключення електроенергії немає, попередньо обійшлося без постраждалих", — йшлося в повідомленні.

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив, що у Бєлгородському районі загорівся один з енергетичних об'єктів. За його інформацією, попередньо причиною займання стала скинута з дрона вибухівка.

"Постраждалих немає. Відключення споживачів немає. На місці працюють оперативні служби", — сказав Гладков.

Нагадаємо, у Калузькій області Росії 5 червня на трасу впали два безпілотники. За слова губернатора, детонації не сталося, територія оточена, на місці проводяться оперативно-технічні заходи.

Раніше ми писали, що 2 червня було неспокійно у Смоленській області Російської Федерації. Регіон нібито був атакований безпілотниками, удари прийшлися по об'єктах паливно-енергетичного комплексу.

Додамо, 30 травня Москву та Підмосков'я масово атакували безпілотні літальні апарати. У Московській області вранці було чутно вибухи, працювала ППО, дрони врізалися в багатоповерхівки столиці РФ. У Міноборони Росії назвали Україну винною в "терористичній атаці безпілотними літальними апаратами по об'єктах у Москві".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.06.2023 11:24