Фото: myvin.com.ua

Безпілотники атакували Смоленську область РФ: по яких об'єктах прилетіла "бавовна"

У п'ятницю зранку, 2 червня, було неспокійно у Смоленській області Російської Федерації. Регіон нібито був атакований безпілотниками, удари прийшлися по об'єктах паливно-енергетичного комплексу.

Відповідну інформацію оприлюднили російські пабліки.

За даними пропагандистів, які опублікували інформацію щодо атаки БпЛА близько 08:30, вибухи не спричинили серйозних пошкоджень інфраструктурі. Для підтвердження своїх слів вони показали фото після так званої атаки.

Фото: російські пабліки

Згодом з'явилась інформація, що область атакували дрони-камікадзе: удари прийшлись по нафтопереробній та газорозподільній станції. За даними росЗМІ, "бавовна" сталася близько 02:00 п'ятниці — БпЛА вибухнув на території "Транснафти" в селі Пересна". Внаслідок інциденту було пошкоджено водяний резервуар пожежогасіння.

У мережі також з'явилась інформація, що інший дрон нібито атакував газорозподільну станцію у селі Диваси. Вибух пошкодив адміністративну будівлю.

Пропагандистами опублікували світлини, на яких видно зруйновану дорогу та залишок дрона, який нібито збили у Смоленській області.

Фото: російські пабліки

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов прокоментував рейди Російського добровольчого корпусу (РДК) та легіону "Свобода Росії" у Бєлгородській області. Він вважає, що "це тільки початок".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.06.2023 10:42