Фото: поліція Черкаської області

На Черкащині пасажирський автобус вилетів з дороги і перекинувся, багато постраждалих

У ніч на 8 липня на трасі у Черкаській області перекинувся пасажирський автобус. Аварія сталася біля села Доброводи, постраждали 25 людей.

Про це повідомили у поліції Черкаської області.

Автопригода сталася близько 02:00 години ночі. На момент дорожньо-транспортної пригоди в автобусі перебував 41 пасажир. Правоохоронці попередньо встановили, що 56-річний водій транспортного засобу EOS на заокругленій ділянці дороги вліво не обрав безпечної швидкості та не врахував дорожньої обстановки. Автобус виїхав за межі правого краю проїзної частини дороги та перекинувся. 

Водій автобуса та 22 пасажири зазнали травм різного ступеня тяжкості та були доставлені до лікарень. Ще двоє пасажирів відмовилися від госпіталізації.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286  Кримінального кодексу України. Винуватцеві загрожує позбавлення волі до трьох років.

Нагадаємо, у Кременчуці на Полтавщині сталася смертельна аварія. Водій у стані наркотичного сп'яніння збив на пішохідному переході двох юнаків. Внаслідок ДТП хлопці 2000 та 2008 років народження загинули на місці пригоди. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.07.2023 15:59