Фото: Головне управління Національної поліції Полтавської області

На Полтавщині водій "під кайфом" збив на смерть двох юнаків

У Кременчуці на Полтавщині сталася смертельна аварія. Водій у стані наркотичного сп'яніння збив на пішохідному переході двох юнаків.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Полтавській області.

За попередньою версією слідства, водій автомобіля Audi, 2003 року народження, здійснив наїзд на пішоходів, які рухалися по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок ДТП юнаки 2000 та 2008 років народження загинули на місці пригоди.

Попередньо, за висновком лікарів, водій перебував у стані наркотичного сп’яніння.

"За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 25 червня на Кіровоградщині сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинуло троє підлітків. За кермом автомобіля був нетверезий працівник поліції, який відвозив дівчат на випускний.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.06.2023 19:19