Фото: Нацполіція Кіровоградщини

Їхали на святкування випускного: з’явилися нові подробиці смертельної ДТП на Кіровоградщині

У ніч на 25 червня на Кіровоградщині сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинуло троє підлітків. За кермом автомобіля був нетверезий працівник поліції, який відвозив дівчат на випускний.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

За попередніми даними слідства, за кермом автомобіля перебував правоохоронець з ознаками сп'яніння. Він відвозив підлітків зі святкування випускного та у порушення правил безпеки посадив у легковик сімох випускників. Правоохоронець втратив керування автомобілем, машина злетіла у кювет та перекинулася. Внаслідок ДТП троє дівчат загинули та ще четверо неповнолітніх пасажирів доставлені до лікарні.Правоохоронця наразі затримано.

"Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, які керують транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння (ч. 4 ст. 286-1 КК України) та обрання запобіжного заходу", — йдеться у повідомленні.

Також у ДБР наголосили, що передбачене статтею покарання — позбавлення волі до 12 років.

Нагадаємо, на Рівненщині чоловік видавав себе за винуватця аварії, аби допомогти другу. ДТП сталась близько 20:00 у понеділок, 19 червня, на трасі "Київ-Чоп".

У Волинській області вантажний автомобіль МАЗ протаранив пасажирський автобус Mercedes-Benz сполученням "Луцьк — Світязь". ДТП сталася у Луцькому районі в селі Копачівка. В автобусі на момент аварії перебувало 17 людей. Шість осіб госпіталізували з різними травмами. Серед постраждалих — дитина. 

Раніше ми писали, що на Київщині в Броварському районі сталася смертельна аварія. Біля села Веселинівка 34-річна кермувальниця Cherry виїхала на узбіччя та зіткнулася із деревом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.06.2023 14:22