Фото: Генштаб ЗСУ

На двох напрямках знизилася інтенсивність бойових дій: Міноборони розповіло про обстановку на фронті

Інтенсивність бойових дій на Куп’янському та Лиманському напрямках знизилася у порівнянні з обстановкою, яка була кілька тижнів тому.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

"На Куп’янському та Лиманському напрямках ситуація без змін. Інтенсивність бойових дій дещо знизилась, порівняно з кількома тижнями тому", — зазначила вона.

Водночас, за даними Маляр, ворожі обстріли на вказаній ділянці фронту тривають. Російські загарбники не полишають своїх наступальних планів. Зокрема, безрезультатні наступальні дії російські війська вели в районах, що північно-східніше від Берестового Харківської області, Білогорівки Луганської області та Богданівки Донецької області.

На Бахмутському напрямку Сили оборони захищають від ворога позиції, зайняті раніше на північному фланзі. На південному фланзі українські оборонці наступають. У районі Андріївки, Кліщіївки та Курдюмівки тривають бої, українські воїни просуваються вперед.

Нагадаємо, начальник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш заявляв, що ЗСУ мають успіх поблизу Торецька, біля населених пунктів Північне та Південне. Зокрема, наші воїни просунулися вперед та змусили противника відійти.

Додамо, військові Збройних сил України продовжують завдавати значних втрат окупантам. Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу озброєння та військової техніки та два — по зенітно-ракетних комплексах противника. Наші бійці ліквідували ще 620 російських терористів. Також українські військові спалили корабель та підводний човен окупантів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.09.2023 21:17