Фото: соцмережі

На Херсонщині рашисти з дрона скинули вибухівку: троє поранених

У середу, 7 серпня, російські терористи атакували цивільних мешканців у селищі Антонівка, що на Херсонщині. Окупанти скинули з дрона вибухівку на людей, які перебували на вулиці.

Про це повідомила прес-служба Херсонської обласної військової адміністрації.

Через атаку ворожого безпілотника постраждали двоє людей. Місцева 46-річна жінка дістала вибухову травму та уламкове поранення черева. У 56-річного чоловіка діагностували вибухову травму, поранення стегна та кисті.

"Бригада "швидкої" доставила потерпілих до лікарні для надання меддопомоги", — зазначив він.

Орієнтовно через годину стало відомо про ще одного постраждалого через удар російського дрона по Антонівці. До лікарні доставили 46-річного чоловіка, який дістав контузію, вибухову травму, уламкове поранення черева та ноги. Потерпілому надається необхідна меддопомога.

Російські війська щодня атакують Херсон після того, як Збройні сили України повернули місто під свій контроль восени 2022 року. До того ж обстрілюють вони й житлові забудови й інші цивільні об’єкти, не гребуючи терористичними методами.

Нагадаємо, 5 серпня російські терористи атакували село Томина Балка на Херсонщині. Внаслідок ворожого обстрілу загинула жінка та поранено двох чоловіків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.08.2024 18:59