Фото: Херсонська ОВА

На Херсонщині внаслідок обстрілу загинув пенсіонер, троє постраждалих

Російські окупанти не припиняють свій терор. Внаслідок чергового обстрілу Херсонської області троє людей постраждало, одна людина загинула.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін. Чиновник оприлюднив ситуацію в регіоні станом на 11 грудня.

За його інформацією, в Антонівці під завалами будинку загинув 69-річний місцевий житель. До лікарні доставили 59-річного пораненого чоловіка. Також Прокудін повідомив про отримання тяжких травм 24-річним чоловіком у Херсоні.

"В нього діагностували поранення щелепи, грудної клітини та ніг. Лікарі борються за життя потерпілого", — уточнив посадовець.

Крім того, у місті під ворожий вогонь потрапив 34-річний херсонець. Зараз він перебуває у медзакладі.

Вранці рашисти обстріляли Херсон. Під прицілом були житлові квартали.

"Цілять по житлових будинках. Одна з багатоповерхівок двічі за добу ставала ворожою мішенню. Є руйнування в освітньому закладі", — повідомляв очільник Херсонської ОВА.

Нагадаємо, до в’язниці відправили екс-працівницю колонії на Херсонщині. Встановлено, що жінка під час окупації Херсонської області порушила присягу та влаштувалася на роботу до окупантів у незаконну установу, створену на базі української колонії. Суд призначив їй покарання у вигляді позбавлення волі на дев'ять років з конфіскацією всього майна.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 11.12.2023 15:51