Фото: поліція Хмельницької області

На Хмельниччині батько з донькою загинули у аварії

У четвер, 20 липня, на Хмельниччині на трасі М-30 поблизу села Шумівці трапилася смертельна аварія. Загинуло двоє мешканців Кривого Рогу

Про це повідомляє поліція Хмельницької області.

Близько 14:30 відбулось зіткнення між автомобілем "Рено Кенго", у якому їхала сім’я з Кривого Рогу, та вантажівки "Део", за кермом якої перебував 49-річний киянин.

"У результаті ДТП 46-річний водій "Рено" та його 16-річна донька загинули на місці події. 47-річну дружину загиблого та їхню молодшу 12-річну доньку доставлено до Хмельницької обласної лікарні. Ступінь важкості тілесних ушкоджень встановлюють медики", — йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, 18 липня у селі Остриця Чернівецького району трапилася смертельна аварія. У машині перебували двоє прикордонників. Військовий, перебуваючи на службі, їхав за кермом власного авто. За селом Остриця прикордонник не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя і врізався в дерево. Внаслідок удару пасажир легкового авто загинув на місці. Водія медики бригади швидкої допомоги оперативно доправили в реанімацію районної лікарні, проте 20 липня він помер.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.07.2023 20:58