Фото: НПУ

На Хмельниччині у ДТП загинула уся сім'я: сиротою залишився восьмирічний хлопчик

На Хмельниччині поліцейські затримали водія, якого підозрюють у спричиненні дорожньо-транспортної пригоди із чотирма загиблими. Унаслідок автопригоди загинула майже вся сім’я з Нетішина.

Про це повідомила прес-служба поліції Хмельницької області.

Зазначається, що ДТП трапилася у неділю, 23 липня, о 18:00 на автодорозі поблизу села Берездів, що на Славутчині. Відбулося зіткнення між автомобілем Chevrolet Captiva та Ford Kuga. Першим керував 26-річний житель Нетішина, і саме його підозрюють у скоєнні аварії.

Фото: місце автопригоди (Google Maps)

"У результаті ДТП водій автомобіля Ford Kuga, його брат та дружина загинули на місці події. 15-річний старший син подружжя помер під час реанімаційних заходів у "швидкій". Молодшого, восьмирічного хлопчика, без свідомості госпіталізували до місцевої лікарні", — йдеться у повідомленні.

Водій та 23-річна пасажирка автомобіля Chevrolet Captiva отримали тілесні ушкодження. Вони були госпіталізовані до місцевої лікарні.

За даними слідства, працівники поліцій затримали водія автомобіля Chevrolet Captiva в порядку статі 208 Кримінального процесуального кодексу України. Винуватець ДТП перебуває в лікарні під вартою.

"За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб" і наразі встановлюють усі обставини події", — додають у прес-службі. 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення терміном від п'яти до 10 років. Та наразі правоохоронці встановлюють усі обставини смертельної ДТП.

Нагадаємо, 21 липня у дорожньо-транспортній пригоді загинув військовий капелан Марк Купчененко. 27-річний чоловік потрапив в аварію, коли їхав на похорон капітана Збройних сил України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.07.2023 14:59