Фото ілюстративне зі соцмереж

На Хмельниччині є влучання в цивільні об’єкти: двоє людей отримали травми середньої важкості

Під час рашистської ракетної атаки зранку в четвер, 15 лютого, на Хмельниччині пролунали вибухи. Є пошкодження цивільних об’єктів.

Про це повідомив перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

"Сьогодні вранці ворог знову завдав масованого удару по Україні. На Хмельниччині є ушкодження цивільних об’єктів. Інформація про постраждалих станом на цей час не надходила. Прохання до усіх зберігати інформаційну тишу, допоки працюють відповідні служби", — зазначив він на своїй Facebook-сторінці.

За його словами, внаслідок вибухів є двоє травмованих. Їх стан середньої важкості.

Раніше в Повітряних силах Збройних сил України зазначили про загрозу застосування крилатих ракет із літаків Ту-95МС.

Як відомо, близько опівночі російські загарбники завдали ракетного удару по Чугуєву Харківської області. Як пізніше повідомили в мерії, внаслідок ворожої атаки є щонайменше одна загибла. Загалом у громаді пролунали два вибухи, а ракета окупантів поцілила в район житлової забудови.

Також у Повітряних силах Збройних сил України цієї ночі повідомляли про загрозу ракетних ударів і в інших областях. Зокрема, під атаку потрапив Миргород, по якому ворог запускав, за попередньою інформацією, ракети типу Х-59. У мережі повідомляли про вибухи та роботу протиповітряної оборони.

Крім того, військові попереджали про загрозу застосування противником балістичного ракетного озброєння по східних областях України.

Нагадаємо, що зранку російські окупанти завдали масованого комбінованого ракетного удару по Україні. Вибухи лунали в Києві, Львові, Запоріжжі, Дніпрі, в Хмельницькій та Івано-Франківській областях. Наслідки нараді уточнюються.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.02.2024 08:56