Фото ілюстративне. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Ракетна атака по Україні: є влучання в Запоріжжі та Львові

У четвер, 15 лютого, зранку рашисти здійснили масовану ракетну атаку по Україні. Влада Запоріжжя та Львова заявила про влучання ракет у цих містах.

Про це повідомили начальник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров і міський голова Львова Андрій Садовий.

Іван Федоров, зокрема, зазначав, що в Запоріжжі чутно звуки вибухів і закликав місцевих мешканців перебувати в укриттях.

"Попередньо — влучання в обʼєкт інфраструктури Запоріжжя. Одну людину поранено, інформація щодо інших постраждалих уточнюється", — зазначив він.

Місцеві пабліки теж поінформували про те, що в Запоріжжі прогриміли вибухи через ворожу ракетну атаку. Їх було декілька у проміжку приблизно семи хвилин.

Раніше в командуванні Повітряних сил Збройних сил України попереджали про фіксацію руху ворожих ракет у напрямку Запоріжжя та Дніпра.

Своєю чергою, у Львові теж повідомили про влучання в межах міста.

"Є влучання по місту. За попередньою інформацією, у декількох будинках Львова на вулиці Науковій вибуховою хвилею повибивало вікна. Інформації про потерпілих поки що немає", — написав у своїх соцмережах міський голова Львова Андрій Садовий.

Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич уточнив, що станом на 06:55 поліція перекрила вулицю Наукову у Львові біля магазину "Сільпо" та попросив врахувати це під час формування своїх маршрутів.

Джерело: Telegram-канал Ігоря Зінкевича

Джерело: Telegram-канал Ігоря Зінкевича

Хмельницька обласна військова адміністрація теж повідомила, що в регіоні є ушкодження цивільних об’єктів.

"Інформація про постраждалих станом на цей час не надходила. Прохання до усіх зберігати інформаційну тишу, допоки працюють відповідні служби", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький теж підтвердив, що у Львові пролунали вибухи. За його словами, це робота протиповітряної оборони по російських ракетах, які масовано атакують Україну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.02.2024 07:21