Фото: MacRumors

На iPhone 16 чекає апгрейд: що задумали в Apple

Американська корпорація Apple планує суттєво оновити мікрофон в iPhone 16 з метою поліпшення роботи віртуального помічника Siri, який має вдосконалений штучний інтелект. Покращення апаратних можливостей Siri стане ключовим для створення AI-контенту на смартфонах Apple. 
https://andro-news.com/ua/news/apple-v-iphone-16-yde-na-kardinalni-miri-dlya-pokraschennya-robo.html Apple в iPhone 16 йде на кардинальні міри для покращення роботи Siri - ось чому вона була недосконалою ці всі роки?

Про це повідомляє MacRumors з посиланням на авторитетного інсайдера Мін-Чі Куо.

У своєму останньому записі на платформі Medium Куо підкреслив, що покращення характеристик і продуктивності як апаратних, так і програмних компонентів Siri відіграє ключову роль у розвитку штучного інтелекту у сфері створення контенту. Він додав, що успіх компанії Apple у галузі генеративного штучного інтелекту та інтеграція великих мовних моделей у Siri багато в чому залежить від удосконалення обробки голосових команд.

Для досягнення цієї мети Apple готує велике оновлення мікрофона для iPhone 16, яке відрізняється кращим співвідношенням сигнал/шум. Ця важлива модифікація, як наголошує Куо, значно покращить продуктивність Siri. Крім того, новий мікрофон матиме підвищений рівень водонепроникності. 

За даними Куо, нові функції Siri стануть ключовою перевагою iPhone 2024 року. При цьому багато функцій не будуть працювати на старих версіях айфонів. Також є прогнози, що нові мікрофони для iPhone 16 коштуватимуть Apple на 100-150% дорожче, ніж у попередньої моделі. 

Нагадаємо, у жовтні Apple офіційно презентувала нове покоління ноутбуків MacBook Pro, а також 24-дюймовий комп'ютер-моноблок iMac. Ці дві новинки поєднує сімейство процесорів M3. Це перший у світі чіп для персональних комп'ютерів, створений за три нанометровою технологією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 10.12.2023 02:29