На Івано-Франківщині запрацював новий готельний комплекс

01 СІЧНЯ 2022 15:10

В Івано-Франківській області почав працювати готельний комплекс "Маяк". Гостям пропонують комфортабельні номери з видом на гірський масив всього лише за шість кілометрів від Буковелю за доступними цінами. Дістатись готелю можна дорогою Львів-Рахів-Мукачево або ж потягом.

Повідомляє TrueUA.

Провести зимові свята у Карпатах - унікальна можливість відчути автентичну атмосферу Різдва. Гуцульщина завжди відрізнялася своїм особливим ставленням до звичаїв та повір’їв. Різдво у карпатському селі – одне із найкращих, найказковіших проявів традицій. Хто був на Різдво у Карпатах, добре знає, що більше на зимові свята у місті точно не залишиться. Саме у горах Дух Різдва відчувається краще, сильніше, карпатська атмосфера підсилює його, надає світлому празнику більше магічності, а від того – більше радості.

Новорічно-різдвяні свята в Карпатах - це однозначно побувати в дивовижній зимовій казці.

Апартаменти посеред лісу та гір і мінімалістичний дизайн дозволять зануритися в атмосферу Карпат, відновити сили та віднайти натхнення.

Гостям "Маяка” пропонують комфортабельні номери з видом на гірський масив. Дістатись готелю можна дорогою Львів-Рахів-Мукачево або ж потягом. Родзинкою комплексу є його розташування - шість кілометрів від Буковелю, 33 кілометри від Яремча та 19 кілометрів від Ворохти. Поселившись тут ви можете відвідати кілька локацій і максимально урізноманітнити свій відпочинок.

З переваг готелю - велика територія, чан-джакузі, мангальна зона, а ще безкоштовний паркінг, wi-fi та в пішій доступності ресторани та магазини.

Бронювання номерів до новорічних свят вже стартувало.

Відчути карпатське Різдво в готелі Mayak Apart-Hotel можна забронювавши номер:

+380505784503

+380688232887

Фото з мережі інтернет.

Також читайте: На Житомирщині ДБР завершило розслідування смертельної ДТП, яку спричинив п'яний поліцейський

Суспільство, 01.01.2022 15:10