Фото: поліція Київщини

На Київщині дівчина загинула під колесами поїзда (фото)

На Київщині електропотяг збив 17-річну дівчину. Трагедія трапилася у Бучі 15 вересня, близько 18:20, в районі залізничного переїзду.

Про це повідомляє поліція Київської області.

За інформацією правоохоронців, потерпіла у невстановленому місці перебігала платформу. Машиніст застосував сигнали та екстрене гальмування, однак зіткнення уникнути, на жаль, не вдалося. 

"За фактом порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту, що спричинили загибель людей слідчі розпочали досудове розслідування", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Івано-Франківській області неповнолітня дівчина потрапила під колеса потяга. Вона йшла по колії у навушниках. Як розповіли правоохоронці, 25 серпня близько 16:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що на залізничному переїзді в селі Братківці поїзд наїхав на місцеву мешканку.

12 липня сталася дорожньо-транспортна пригода у Чернігівській області. На залізничному переїзді зіткнулися електропотяг та легковий автомобіль. В авто перебувала сім'я: 32-річний водій, його 29-річна дружина та дві їхні доньки. Батьки та восьмирічна дівчинка загинули на місці події, трирічну дитину ще намагались врятувати у медзакладі, однак наступного дня вона померла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.09.2023 12:59