Фото: поліція Київщини

На Київщині дівчина-підліток загинула під колесами поїзда

На Київщині 15-річна дівчина загинула під колесами електропоїзда. Інцидент стався поблизу станції "Лісова Буча". 

Про це повідомляє прес-служба обласного управління поліції. 

Зараз у цій справі розпочато досудове розслідування через порушення правил безпеки при експлуатації залізничного транспорту, що спричинило загибель людини. Стаття передбачає до десяти років позбавлення волі.

"Правоохоронці попередньо встановили, що 31-річний машиніст застосував екстрене гальмування, побачивши людину на колії, однак зіткнення уникнути, на жаль, не вдалося", — йдеться у повіломленні.

Зазначимо, що 2 листопада в Бучі молода дівчина загинула під колесами пасажирського потяга. Зазначається, що 21-річна жінка у невстановленому місці перебігала колію в навушниках.

Нагадаємо, в Одеській та Київській областях сталися два смертельні випадки на залізниці, внаслідок яких загинули підлітки. Зокрема, ввечері у п’ятницю поблизу села Ходосівка на Київщині під швидкісний поїзд потрапила 14-річна дівчина, яка померла на місці події. 

Крім того, у селищі у Подільському районі Одеської області на залізничній станції на даху вагона отримали ураження електричним струмом школярі віком 17 та 15 років. Один з них (15-річний хлопець) загинув, іншому надали медичну допомогу на місці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.11.2023 23:33