Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Уразило струмом та збив потяг: на Одещині та Київщині двоє дітей загинули на залізниці, — джерела

Напередодні в Одеській та Київській області сталися два смертельні випадки на залізниці, внаслідок яких загинули підлітки.

Про це повідомили джерела TrueUA у правоохоронних органах.

Зокрема, ввечері у п’ятницю поблизу села Ходосівка на Київщині під швидкісний поїзд потрапила 14-річна дівчина, яка померла на місці події. 

Крім того, цієї ночі у селищі у Подільському районі Одеської області на залізничній станції на даху вагона отримали ураження електричним струмом школярі віком 17 та 15 років. Один з них (15-річний хлопець) загинув, іншому надали медичну допомогу на місці.

Нагадаємо, 20 жовтня на Київщині у приміщенні залізничного вокзалу станції Фастів між двома чоловіками виник конфлікт. 52-річний безхатько схопив ніж та вдарив свого опонента в груди.

Додамо, раніше у Закарпатській області поліція затримала підозрюваного у вбивстві жінки через відмову у інтимі. Її тіло якої знайшли в центральній частині міста Берегове. За матеріалами слідства, вночі 15 жовтня о 01:28 оператори лінії 102 прийняли дзвінок від жителя міста Берегове, який повідомив, що неподалік вулиці Богдана Хмельницького він виявив закривавлене тіло жінки без ознак життя.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.10.2023 09:05