Фото: Нацполіція

Вдарив ножем в груди через образу: на Київщині на вокзалі чоловік ледь не зарізав людину (відео)

На Київщині у приміщенні залізничного вокзалу станції Фастів між двома чоловіками виник конфлікт. 52-річний безхатько схопив ніж та вдарив свого опонента в груди.

Про це повідомляє поліція Київської області. Зазначається, що 57-річного потерпілого доставлено до місцевої лікарні.

"Правоохоронці затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі, за процесуальним керівництвом Фастівської окружної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру за фактом замаху на вбивство. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше у Закарпатській області поліція затримала підозрюваного у вбивстві жінки через відмову у інтимі. Її тіло якої знайшли в центральній частині міста Берегове. За матеріалами слідства, вночі 15 жовтня о 01:28 оператори лінії 102 прийняли дзвінок від жителя міста Берегове, який повідомив, що неподалік вулиці Богдана Хмельницького він виявив закривавлене тіло жінки без ознак життя.

Також повідомлялося, що правоохоронці у Києві затримали чоловіка, який задушив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Зловмисник понад 10 років жив із літнім чоловіком та доглядав за ним.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.10.2023 17:34