Фото: ДСНС Київщини

На Київщині стався вибух у приватному будинку: загинув чоловік (фото)

У четвер, 23 травня, на Київщині сталася трагедія. Внаслідок вибуху у приватному будинку в селі Колонщина загинув 47-річний чоловік.

Про це повідомив прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини.

Надзвичайна подія трапилася вранці 23 травня у селі Колонщина на вулиці Софіївська (Макарівська територіальна громада). В результаті вибуху невідомого походження всередині приватного двоповерхового житлового будинку відбулось часткове руйнування опорних конструкцій. Також сталося загоряння на площі 120 метрів квадратних. Пожежу ліквідовано о 12:15.

Пожежа в селі Колонщина 23 травня

Під час ліквідації наслідків вибуху, рятувальники виявили тіло чоловіка 1977 року народження. Причина пожежі встановлюється слідчими органами Національної поліції.

Пожежа в селі Колонщина 23 травня

Пожежа в селі Колонщина 23 травня

Пожежа в селі Колонщина 23 травня. Джерело: ДСНС

Раніше, а саме 21 травня, у Голосіївському районі столиці спалахнула масштабна пожежа на території станції техобслуговування автомобілів. Вказується, що пожежа трапилася о 17:00 на вулиці Моторній.

Відомо, що на дворі загорілися автомобільні шини. За лічені хвилини вогонь розповсюдився на дерева та поруч розташовану будівлю СТО. Займання гасили 12 одиниць основної та спеціальної пожежної техніки, а також 48 рятувальників.

Нагадаємо, що минулого тижня в селі Діброва Фастівського району Київської області через запалену свічку виникла пожежа в житловому будинку. В одній із кімнат під час загоряння перебувала 77-річна мати та її 53-річний син. Унаслідок надзвичайної події жінка загинула, а чоловік отримав опіки тіла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.05.2024 17:21