Фото: ДСНС

У Києві на Оболоні під час пожежі згоріли одразу шість автівок (фото)

У середу, 22 травня, в Оболонському районі Києва сталася пожежа, внаслідок якої згоріло шість автівок.

Про це повідомили у прес-службі Державної служби надзвичайних ситуацій.

Згідно з даними рятувальників, повідомлення про пожежу на вулиці Богатирській, що у Оболонському районі столиці, надійшло близько 16:46.

"На місці було встановлено, що виникло загоряння 5 автівок, також існувала загроза розповсюдження полум’я на припарковані поруч автомобілі. Пожежу ліквідовано о 17:14. Загалом згоріло 6 автівок. Жертв чи постраждалих немає", — йдеться у повідомленні.

Пожежа у Києві

Пожежа у Києві

Фото: ДСНС

Раніше, а саме 21 травня, у Голосіївському районі столиці спалахнула масштабна пожежа на території станції техобслуговування автомобілів. Вказується, що пожежа трапилася о 17:00 на вулиці Моторній.

Відомо, що на дворі загорілися автомобільні шини. За лічені хвилини вогонь розповсюдився на дерева та поруч розташовану будівлю СТО. Займання гасили 12 одиниць основної та спеціальної пожежної техніки, а також 48 рятувальників.

Нагадаємо, що минулого тижня в селі Діброва Фастівського району Київської області через запалену свічку виникла пожежа в житловому будинку. В одній із кімнат під час загоряння перебувала 77-річна мати та її 53-річний син. Унаслідок надзвичайної події жінка загинула, а чоловік отримав опіки тіла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.05.2024 12:49