Фото: Суспільне

На Київщині водій збив жінку на пішохідному переході: моторошне відео

У місті Боярка Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій легковика збив жінку просто на пішохідному переході.

Про це повідомили в прес-службі поліції Київської області у понеділок, 19 червня.

Як з'ясували правоохоронці, 35-річний водій автомобіля BMW скоїв наїзд на жінку, яка перетинала проїжджу частину по "зебрі". Попередньо, 41-річна потерпіла отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували до лікарні.

"На місці події працювали слідчі Фастівського управління поліції Київщини та патрульні", — додали у правоохоронному відомстві.

Нагадаємо, у Волинській області вантажний автомобіль МАЗ протаранив пасажирський автобус Mercedes-Benz сполученням "Луцьк — Світязь". ДТП сталася у Луцькому районі в селі Копачівка. В автобусі на момент аварії перебувало 17 людей. Шість осіб госпіталізували з різними травмами. Серед постраждалих — дитина. 

Раніше ми писали, що на Київщині в Броварському районі сталася смертельна аварія. Біля села Веселинівка 34-річна кермувальниця Cherry виїхала на узбіччя та зіткнулася із деревом. 

Минулого тижня неподалік міста Бровари у Київській області поліцейська на смерть збила військового. Чоловік перебігав дорогу в невстановленому місці. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.06.2023 12:19