Фото: "Вечірній Київ"

На Кіровоградщині чоловік скоїв самогубство зі зброї правоохоронця: ДБР відкрило провадження

Працівники Державного бюро розслідувань встановлюють обставини самогубства чоловіка у місті Світловодськ на Кіровоградщині. Він покінчив з життям, здійснивши постріл з табельної зброї патрульного, який прибув на оперативний виклик.

Про це йдеться у повідомленні ДБР.

За попередніми даними, вночі 28 березня у Світловодську до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що місцевий житель погрожує скоїти самогубство.

"Прибувши на місце події, поліцейський наряд, спостерігаючи неадекватну поведінку чоловіка, викликав швидку допомогу. Після огляду медиків його мали доставити до психічної лікарні в обласному центрі", — йдеться у повідомленні бюро.

За даними слідства, громадянин вихопив у правоохоронця автомат та вистрілив собі в голову. Від отриманого поранення чоловік помер на місці.

"Наразі працівники ДБР встановлюють всі обставини події, відкрито кримінальне провадження за фактом службової недбалості", — додали у прес-службі ДБР.

Нагадаємо, чоловік намагався накласти на себе руки у приміщення територіального центру комплектування на Закарпатті. Наразі у відомстві проводять службову перевірку через повідомлення про ймовірну спробу самогубства.

Також у січні в Миколаївській області військовослужбовець застрелив заступника командира роти. Після вбивства боєць здійснив самогубство.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 01.04.2024 16:04