На кордоні з Росією правоохоронці виявили понад 400 ящиків тютюнових виробів

06 ВЕРЕСНЯ 2017 10:54

Учора правоохоронці виявили майже 50 ящиків з тютюновими виробами, які намагалися зловмисники перемістити через кордон, а у ході подальшого відпрацювання ситуації викрили склад із накопиченням тютюнових. Про це повідомляє TrueUA із посиланням на прес-службу Держприкордонслужби.

«5 вересня, на Харківщині після припинення незаконного переміщення через державний кордон великої партії тютюнових виробів, співробітники оперативних підрозділів Держприкордонслужби спільно з представниками СБУ та фіскальної служби виявили базу накопичення сигарет. Вона знаходилася неподалік українсько-російського кордону», – йдеться на сайті ДПСУ. 

Зазначається, що для викриття всієї оборудки правоохоронці провели оперативно-пошукові заходи. Вже згодом в приватному гаражі населеного пункту спільна група виявила ще 426 ящиків з сигаретами такої ж марки. Господарем приміщення, де зберігався товар, виявився 58-річний громадянин України, житель цього села. Правопорушник спільно з подільниками планували перемістити тютюнові вироби з Росії поза пунктами пропуску. 

Наразі товар вилучено та передано працівникам фіскальної служби. Триває подальша перевірка та оцінка товару.

Нагадаємо, що викриттю складу передувало затримання, яке реалізували співробітники прикордонного відомства. Вони припинили незаконне переміщення через кордон партії курива в районі н.п. Ветеринарне Дергачівського району. Зокрема прикордонники затримали трьох осіб, які вантажили картонні ящики в автомобіль «Газель». Як з’ясувалося, через державний кордон намагалися перемістити майже 50 ящиків з тютюновими виробами марки «Regina».  

Відео, 06.09.2017 10:54