Фото: ДСНС України

На Львівщині під час пожежі загинув дідусь із 2-річною онучкою

У вівторок, 16 січня, у місті Самбір Львівської області сталася пожежа в одноповерховому житловому будинку. Внаслідок пожежі загинули чоловік та його дворічна онука.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій на сторінці у Facebook.

"Пожежа виникла вчора у м. Самбір в одноповерховому 3-квартирному дерев’яному житловому будинку. На момент прибуття вогнеборців мансардне приміщення було вже охоплено вогнем, який швидко поширювався дерев’яними конструкціями. Складність гасіння полягала у сильному захаращенні будинку",  йдеться у повідомленні.

Зазначається, що надзвичайники врятували жінку 1965 року народження, яка стояла на балконі й кликала на допомогу. Однак у самому приміщенні було виявлено два тіла чоловіка 1962 року народження та його дворічної онучки.

"Імовірно, дідусь намагався врятувати дитину, накривши її собою, адже рятувальники знайшли дівчинку під тілом чоловіка",  припускають фахівці.

Відомо, що до ліквідації займання у Самборі залучалось 22 рятувальники та п'ять одиниць спецтехніки.

Нагадаємо, 14 січня у Рівному сталася пожежа у житловому будинку. Рятувальниками евакуювали 15 осіб з багатоповерхівки та врятували чоловіка. Також внаслідок надзвичайної події загинув мешканець будинку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.01.2024 12:03