Фото: ДСНС

Пожежа в будинку та евакуація понад сотні людей: наслідки нічного удару дронами по Одесі

Внаслідок нічної атаки на Одесу було пошкоджено житловий будинок та евакуйовано 130 осіб. Три людини отримали поранення. На місці інциденту розгорнуто мобільний пункт обігріву, людям надається психологічна допомога.

Про це повідомляє головне управління ДСНС України в Одеській області на сторінці у Facebook.

Зазначається, що внаслідок ворожої атаки сталось загорання газової труби, чотирьох припаркованих легкових автомобілів, балконів на третьому та четвертому поверхах та квартири на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку на загальній площі 50 м2

Також повідомляють про часткове руйнування фасаду будинку на площі 100 м2. Вибуховою хвилею пошкоджено вісім автівок, ще чотири машини знищено вогнем.  

"На місці постраждали три людини. Евакуйовано 130 осіб, на місці розгорнуто мобільний пункт обігріву. Психологи ДСНС надавали допомогу місцевим мешканцям", йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що від ДСНС залучено 14 одиниць техніки та 52 рятувальники для ліквідації наслідків інциденту.

Додамо, що під час нічної атаки на Одещині 11 "шахедів" було збито ще на підльоті до узбережжя, переважна більшість впали в море. Але уламками кількох збитих дронів та вибуховою хвилею пошкоджено багатоквартирні будинки, крамниці, приватні автівки містян в Приморському районі Одеси.

Нагадаємо, у вівторок ввечері, 16 січня, російські окупанти знову атакували Харків. Унаслідок обстрілу зросла кількість постраждалих, одна людина у важкому стані. Окупанти завдали ударів по Харкову двома ракетами, попередньо — С-300.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.01.2024 09:24