Фото: соцмережі

На Львівщині суд визнав винною вчительку, як побилася із семикласником

У Львівській області суд визнав винною 52-річну вчительку у булінгу. Вона побилася з учнем в приміщенні школи.

Рішення ухвалив Миколаївський районний суд Львівської області, пишуть ЗМІ.

За даними слідства, 52-річна вчителька англійської мови Миколаївського школи №2 систематично вчиняла булінг та застосовувала насилля щодо учнів 7-а класу. Зокрема, у шкільному коридорі вона "навалилась на учня та, застосовуючи силу, відбирала у нього м’яч".

Постраждалий семикласник розповів, що він з однокласниками грали волейбол, не почули вчасно дзвінок і спізнились на урок, але вчителька не дозволила зайти у клас.

У судовому засіданні педагог свою вину не визнала. Вона переконує, що не цькувала школярів, а відбирала в учня м’яч, оскільки він з іншими бавився ним у коридорі школи. Мовляв, вона "не застосовувала фізичної сили до дитини, проте у певний момент втратила рівновагу та впала на дитину так, щоб не завдати їй шкоди".

Зазначимо, що учениця та матір одного з учнів розповіли, що вчителька ображає військових ЗСУ. Зокрема, "вчителька казала, що воїни на фронті такі ж тупі, як і учні класу, та ніколи не переможуть". Після конфлікту вчительку звільнили з роботи. 

Нагадаємо, у Дніпрі в школі №126 розгорівся мовний скандал через те, що вчителька розпочала онлайн урок в шостому класі російською. На початку уроку вчителька говорила із дітьми російською мовою, а після того, як отримала зауваження від учениці, видалила її з онлайн-уроку. Під’єднатися повторно дитина не змогла — вчителька не приймала запит.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.07.2023 10:59