Фото: Нацполіція

На Львівщині затримали чоловіка, який вбив неповнолітню дев'ять років тому

На Львівщині поліцейські розкрили вбивство дев'ятирічної давності. У серпні 2014 року чоловік задушив неповнолітню дівчину.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ у Telegram.

За даними слідства, мешканець Стрия задушив 17-річну дівчину. Для того, щоб приховати сліди злочину, закопав тіло вбитої у лісосмузі. До 2023 року дівчина вважалася безвісти зниклою. 

"Оперативникам управління стратегічних розслідувань у Львівській області та слідчим слідчого управління обласної поліції вдалося зібрати докази, які підтверджують причетність чоловіка до вбивства. На підставі отриманих доказів йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України", — йдеться в повідомленні.

Вбивці загрожує до 15 років ув'язнення. Обвинувачений перебуває під вартою.

Нагадаємо, поліція Київщини оперативно розкрила вбивство та затримала зловмисницю. Родичка облила бензином 26-річного чоловіка, підпалила, скинула в болото, а згодом закопала тіло.

Також у столиці судитимуть чоловіка за вбивство родини киян з особливою жорстокістю. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. За даними правоохоронних органів, під час спільного вживання алкогольних напоїв луганчанин схопив ніж та наніс смертельні поранення чоловікові та жінці, з якими тимчасово проживав у квартирі. Щоб приховати вчинене, також тяжко поранив знайому господарів, та ще двох членів родини. Нападника затримали, йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.07.2023 14:27