Фото: Telegram Андрія Нєбитова

Облила бензином, підпалила, скинула в болото: на Київщині жінка вбила родича через борг

Поліція Київщини оперативно розкрила вбивство та затримала зловмисницю. Родичка облила бензином 26-річного чоловіка, підпалила, скинула в болото, а згодом закопала тіло.

Про це повідомляє голова поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Між родичами виник конфлікт через грошовий борг. Спочатку жінка влаштувала фізичну розправу над 26-річним парубком, потім облила хлопця бензином, підпалила сірник та кинула на нього. Далі зловмисниця загасила полумʼя та перетягнула тіло до найближчої водойми. Для того, аби приховати злочин, загиблого поклала у багажник автомобіля та вивезла у віддалену лісосмугу, де згодом поховала.

Правоохоронці затримали зловмисницю, суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Нині жінці загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне увʼязнення.

Нагадаємо, у столиці судитимуть чоловіка за вбивство родини киян з особливою жорстокістю. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. За даними правоохоронних органів, під час спільного вживання алкогольних напоїв луганчанин схопив ніж та наніс смертельні поранення чоловікові та жінці, з якими тимчасово проживав у квартирі. Щоб приховати вчинене, також тяжко поранив знайому господарів, та ще двох членів родини. Нападника затримали, йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.06.2023 11:14