Наслідки ДТП на Одещині. Джерело: Національна поліція

На Одещині 17-річний юнак на смерть розбився на мотоциклі

У п’ятницю, 20 вересня, близько 22 години юнака без ознак життя виявив один із водіїв біля траси Одеса — Рені. Це сталося між населеними пунктами Ізмаїл і Нова Некрасівка.

Про це повідомив Ізмаїльський районний відділ поліції Одещини.

"На місці події правоохоронці попередньо встановили, що неповнолітній мешканець одного зі сіл Саф’янівської громади, повертаючись додому на мотоциклі, не впорався з кермуванням, виїхав із дороги в кювет і перекинувся", — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці направили тіло хлопця на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті, де також відберуть біологічні зразки для перевірки на стан сп'яніння.

"Наразі ми внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які кермують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого", — розповів старший слідчий Ізмаїльського районного відділу поліції Федір Чифліклій.

Він додав, що в межах розпочатого провадження поліцейські також проведуть низку експертиз і встановлять повні обставини трагічної події.

Нагадаємо, що 7 серпня в Києві сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. На місці аварії загинув мотоцикліст, який зіткнувся з вантажівкою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.09.2024 11:50