Фото: Патрульна поліція Києва

Мотоцикліст загинув на місці: у Києві зранку сталась кривава ДТП

У середу, 7 серпня, у Києві сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода. За попередніми даними, на місці аварії загинув мотоцикліст.

Подробиці інциденту оприлюднені у Telegram-каналі Патрульна поліція Києва.

Правоохоронці звернулись до учасників дорожнього руху, попередивши, що у зв'язку з ДТП на бульварі Миколи Міхновського рух транспорту ускладнений в напрямку центральної частини міста.

"Врахуйте цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки!" — йдеться у заяві прес-служби поліції.

За даними місцевих пабліків, страшна ДТП сталася за участі мотоцикліста та, ймовірно, вантажівки. Водій двоколісного транспортного засобу загинув на місці.

Нагадаємо, 19 липня у Подільському районі Києва сталась масштабна аварія за участю чотирьох транспортних засобів. Внаслідок інциденту стався витік пального на проїжджу частину.

Ще 17 липня у Львівській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та рейсового автобуса. Зіткнулись маршрутний автобус "БАЗ" сполученням "Львів-Вибранівка" та автопоїзд "МАН". Внаслідок зіткнення загинули водій автопоїзда та троє пасажирів автобуса.

Також 11 липня рейсовий автобус, що прямував із Кишинева до Києва, зіткнувся з автомобілем. Аварія сталася на трасі R7 у Ришканському районі Молдови. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє людей — водій легкового автомобіля та його пасажирка.

 Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.08.2024 10:59