Мотоцикли на місці смертельної аварії. Джерело: Нацполіція

Смертельна ДТП на Одещині: на дорозі зіткнулися два мотоцикли, у лікарні — підлітки

У четвер, 15 серпня, близько 22:00 в Ізмаїльському районі Одеській області сталася смертельна аварія за участю неповнолітнього мотоцикліста. Унаслідок цієї автопригоди загинув чоловік.

Про це повідомила прес-служба Ізмаїльського районного відділу поліції Одещини.

Попередньо поліцейські встановили, що двоє 16-річних приятелів на мотоциклі поверталися додому в село Новосільське, а в селі Плавні водій виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з іншим мотоциклом під кермуванням 49-річного місцевого мешканця.

"Від отриманих травм чоловік загинув на місці події. Підлітків каретою швидкої допомоги госпіталізували з різними тілесними ушкодженнями. В лікарні у юного керманича відібрали біологічні зразки для перевірки наявності алкоголю в організмі", — йдеться в повідомленні.

Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло важке тілесне ушкодження.

"У рамках провадження транспортні засоби поміщено на арештмайданчик і призначено низку експертиз. Поліцейські встановлюють повні обставини дорожньо-транспортної пригоди. Зокрема, чи мав хлопець посвідчення водія на кермування мотоциклом. Слідчі дії тривають", — підсумували правоохоронці.

Нагадаємо, що 26 травня в Черкаській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. У селі Червона Слобода водій мотоцикла Honda не обрав безпечної швидкості руху, злетів на узбіччя та на швидкості влетів в дерева. Внаслідок ДТП 25-річний кермувальник і 25-річний пасажир мотоцикла загинули на місці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.08.2024 10:30