Скріншот/ ілюстративне

На Одещині підірвали автомобіль "Української добровольчої армії": там оголосили про теракт

У понеділок ввечері, 19 лютого, в Одеській області стався вибух в автомобілі, який належить "Українській добровольчій армії" (УДА). Внаслідок інциденту поранення отримали дві людини, а самі добровольці розшукують зловмисників, які можуть бути причетними до теракту.

Про це УДА повідомляє у Facebook. Там виступили закликом до ЗМІ, державних органів та громадськості.

"Заява щодо терористичного акту в Одесі. Сьогодні увечері біля одного з військових обʼєктів в передмісті Одеси був підірваний автомобіль Української добровольчої армії, в якому перебували наші побратим та посестра — Альберт та Наталя Кручиніни. Прямо зараз за їх життя борються лікарі. На місці працює поліція", — йдеться у повідомленні УДА.

Командування УДА розцінює зазначений злочин як терористичний акт, а пріоритетною версією розглядає діяльність ворожих ДРГ. 

"Підрозділи власної безпеки УДА вже отримали термінові вказівки. Закликаємо всіх можливих очевидців злочину, а також осіб, яким відома будь-яка інформація про його замовників та виконавців, звʼязатись з командуванням УДА. Гарантуємо анонімність та винагороду у розмірі 10 тисяч доларів США за інформацію, яка допоможе затримати або ліквідувати ДРГ", — написали добровольці.

Раніше повідомлялось, що 13 лютого у Чернігові близько 19:00 стався вибух автомобіля. Чоловік і жінка, які перебували всередині транспортного засобу, 14 лютого померли у лікарні.

Нагадаємо, 5 лютого у Дніпровському районі Києва прогриміло два вибухи. Після цього на місці події загорілися дві автівки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.02.2024 12:05